Workshop met Passie

Heeft u ook zo’n passie voor chocolade? Neem deel aan de workshop ‘Chocolade Truffels…en zo..’ en leer ambachtelijke truffels maken! Meld je aan en ga een fantastische tijd in het atelier tegemoet met familie, vrienden of collega’s! Ook ontzettend leuk als cadeau!

Het nieuwe Chocolade Atelier biedt de mogelijkheid aan 12 enthousiaste deelnemers. Dit kan een door ons samengestelde groep zijn van individuele inschrijvingen zijn, maar u kunt zich natuurlijk ook als groep aanmelden.

Als er minder dan 8 inschrijvingen zijn op de geboekte datum, dan wordt er in overleg een andere datum gekozen.

 

Er zijn op dit moment enkele vastgestelde data voor de workshops, deze ziet u onder de knop inschrijven. Wilt u als groep van minimaal 8 personen inschrijven, dan zijn in overleg ook andere data mogelijk.

 

Wat maakt tijdens deze workshop?

  • Kwaliteits-Chocoladetruffels
  • Een mooie schaal of bonbonnière van chocolade, zodat u de truffels mee naar huis kunt nemen
  • Afhankelijk van de tijd krijgt u ook nog enkele technieken mee om heerlijk mee te stoeien, kortom, een workshop om veel plezier aan te beleven!

De workshop duurt ongeveer 3 uur. De kosten voor deze workshop zijn €55,- per persoon, maximum van 12 personen. De gemaakte chocolade items krijgt u uiteraard mee!

Aanmelden:

Aanmelden kan:

  • Onder de knop inschrijven workshop kunt u een gewenste datum kiezen. Workshops worden meestal op zaterdagmiddag gehouden.
  • Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@passievoorchocolade.nl of bellen met:0615126479

 

Met passionele groet!

Uw chocolatier,

Gertjan van Eendenburg